Wunder-Baum Coconut
  search
  • Wunder-Baum Coconut

  Wunder-Baum Coconut

  2,10 €
  Brez davka

  Wunder-Baum Coconut je dišava za avto, ki v vašem avtomobilu pričara občutek pobega v raj s svojo dišavo tostiranega kokosa, oreščkaste tonka fižola* in začinjene vanilije. Dišava je sladka, topla in izjemno prijetna, primerna za vsakodnevno uporabo.

  *Tonka fižol je stročnica, ki raste v Južni Ameriki, njeni suhi stroki pa vsebujejo semena z intenzivno dišavo po vaniliji, mandljih, kakavu in lesu. Ko govorimo o "oreščkastem tonka fižolu", se sklicujemo na dišavo, ki spominja na oreščke, kot so lešniki, mandlji ali orehi, ki jo izžareva tonka fižol.

  Količina

   

  Varnost pri plačilih

   

  Dostava v 1-3 delovnih dneh

   

  Vsi izdelki so iz EU

  Wunder-Baum je blagovna znamka avtomobilskih osvežilcev zraka, ki so priljubljeni po vsem svetu. Gre za majhne, dišeče papirnate ali plastične drevesce, ki jih lahko obesimo v avtomobilu, da nevtralizirajo neprijetne vonjave in ustvarijo prijetno dišavo v notranjosti avtomobila.

  Osvežilci Wunder-Baum so na voljo v številnih dišavah, od klasičnih vonjev, kot so češnja, vanilija in citrusi, do bolj nenavadnih, kot so vonj po kokakoli ali čokoladi. Poleg klasičnih oblik drevescev so na voljo tudi drugi dizajni, kot so srčki, zvezdice in podobno.

  Osvežilci Wunder-Baum so preprosti za uporabo - samo odpremo embalažo in obesimo drevesce na ogledalo ali drugo primerno mesto v avtomobilu. Lahko trajajo do nekaj tednov ali celo mesecev, odvisno od intenzivnosti dišave in uporabe avtomobila.

  Kljub svoji preprostosti so osvežilci Wunder-Baum zelo učinkoviti pri odpravljanju neprijetnih vonjav v avtomobilu.

  Komentarji (0)