• Nov
Wunder-Baum - Lavender
search
  • Wunder-Baum - Lavender

Wunder-Baum - Lavender

1,95 €
Brez davka

Wunder-Baum Lavender je dišava za avto, ki v vašem avtomobilu ustvari prijetno vzdušje s svojo dišavo sivke, ki je obogatena s cedrovo lesno noto, zelenimi in svetlimi citrusnimi sadeži. Vonj sivke lahko pomaga pri pomirjanju čustev in zmanjšanju stresa, zaradi česar je dišava še posebej prijetna za uporabo med vožnjo.

Količina

 

Varnost pri plačilih

 

Dostava v 1-3 delovnih dneh

 

Vsi izdelki so iz EU

Wunder-Baum je blagovna znamka avtomobilskih osvežilcev zraka, ki so priljubljeni po vsem svetu. Gre za majhne, dišeče papirnate ali plastične drevesce, ki jih lahko obesimo v avtomobilu, da nevtralizirajo neprijetne vonjave in ustvarijo prijetno dišavo v notranjosti avtomobila.

Osvežilci Wunder-Baum so na voljo v številnih dišavah, od klasičnih vonjev, kot so češnja, vanilija in citrusi, do bolj nenavadnih, kot so vonj po kokakoli ali čokoladi. Poleg klasičnih oblik drevescev so na voljo tudi drugi dizajni, kot so srčki, zvezdice in podobno.

Osvežilci Wunder-Baum so preprosti za uporabo - samo odpremo embalažo in obesimo drevesce na ogledalo ali drugo primerno mesto v avtomobilu. Lahko trajajo do nekaj tednov ali celo mesecev, odvisno od intenzivnosti dišave in uporabe avtomobila.

Kljub svoji preprostosti so osvežilci Wunder-Baum zelo učinkoviti pri odpravljanju neprijetnih vonjav v avtomobilu.

Komentarji (0)