Wunder-Baum - Sport
  search
  • Wunder-Baum - Sport

  Wunder-Baum - Sport

  2,10 €
  Brez davka

  Wunder-Baum Sport je dišava za avto, ki vas bo s svojo dišavo popeljal na obalo, kjer boste v zraku zaznali oster vonj petitgraina* in svežih cvetlic. Dišava bo ustvarila občutek, kot da vas bo morski vetrič popeljal na sprehod ob obali.

  *Petitgrain je esencialno olje, pridobljeno iz listov in vej citrusnega drevesa, pogosto iz drevesa grenivke, pomaranče ali limone. Vonj petitgraina je oster, svež in nekoliko grenak, z rahlimi notami cvetov in zelišč

  Količina

   

  Varnost pri plačilih

   

  Dostava v 1-3 delovnih dneh

   

  Vsi izdelki so iz EU

  Wunder-Baum je blagovna znamka avtomobilskih osvežilcev zraka, ki so priljubljeni po vsem svetu. Gre za majhne, dišeče papirnate ali plastične drevesce, ki jih lahko obesimo v avtomobilu, da nevtralizirajo neprijetne vonjave in ustvarijo prijetno dišavo v notranjosti avtomobila.

  Osvežilci Wunder-Baum so na voljo v številnih dišavah, od klasičnih vonjev, kot so češnja, vanilija in citrusi, do bolj nenavadnih, kot so vonj po kokakoli ali čokoladi. Poleg klasičnih oblik drevescev so na voljo tudi drugi dizajni, kot so srčki, zvezdice in podobno.

  Osvežilci Wunder-Baum so preprosti za uporabo - samo odpremo embalažo in obesimo drevesce na ogledalo ali drugo primerno mesto v avtomobilu. Lahko trajajo do nekaj tednov ali celo mesecev, odvisno od intenzivnosti dišave in uporabe avtomobila.

  Kljub svoji preprostosti so osvežilci Wunder-Baum zelo učinkoviti pri odpravljanju neprijetnih vonjav v avtomobilu.

  Komentarji (0)