Avtor Spelca ob junij 09, 2016 
Prejšnji konec tedna je bil v barvah spomladanskega čiščenja. Saj veš, opereš okna, pobrišeš prah tam, kjer ga ponavadi ne, iz omare vržeš ven oblačila in čevlje, ki ji ne nosiš več in tako pospravljeno stanovanje občuduješ nekaj dni, doker se nov prah ne naseli nazaj za omare in dokler prva ploha ne umaže čistih oken.
Ko vse tako lepo pospraviš, želiš tudi, da stanovanje, ali pa vsaj omara s perilom, nekaj časa lepo dišita. Pred časom sem v preizkus prejela osvežilce za sesalec, omaro in avtomobil od www.osvezilci.com in to je bila odlična priložnost, da stanovanje malce osvežim z nežnimi vonjavami, poleg tega pa z novim osvežilcem opremim tudi avto.

20160603_073831.jpg
Osvežilci so iz naravnih sestavin, nevrtalizirajo neprijetne vonjave, prostoru dajejo prijeten vonj in občutek svežine. 
Še posebej me je navdušil osvežilec za v omaro. Pakiranje vsebuje 3 vrečke, tako, da sem jih razporedila enega v mojo omaro z oblačili, enega sem dala v omaro z otroškimi oblačili, tretjega pa sem položila v omaro s čevlji, to pa zato, da vidim, kako so zares učinkoviti. In moram reči, da sem bila prijeteno pesenečena. Omare z oblačili so nežno vonjale, a se vonj ni prijel na oblačila, kar mi je še posebej všeč, omara s čevlji pa ni več tako močno smrdela po zatohlosti, ki jo pač omare s čevlji oddajajo. In vrečke zdržijo tudi do 6 tednov. Odlična izkušnja!

20160608_110104.jpg


Vso njihovo ponudbo si lahko ogledaš na www.osvezilci.com. Prepričana sem, da najdeš vonj zase.

Do prihodnjič,
Š.