moia-300x94.png

Moia.in je oaza za vsa dekleta, dame, gospodične, gospe, punce, mamice, babice, tete, navihane nečakinje, svakinje in tašče, skratka vse,  ki se na takšen ali drugačen način navdušujejo nad modo, lepoto, kulinariko, osebno rastjo, športom, potovanji, zabavo, družabnimi dogodki  in simpatičnimi malenkostmi, ki delajo vsak trenutek popoln. 

OSVEŽILCI SHAKE

Shake® je ustvaril 3 izdelke, ki vam osvežijo vaš vsakdan. Kvaliteta izdelkov in pristnost vonjev dokazujejo številna mednarodna priznanja in nagrade za kakovost.

 

Osvežilci Shake za avtoDišave

Shake za avto imajo edinstveno obliko, ki vam omogoča maksimalen izkoristek osvežilca. Leseni osvežilec s svojo preprosto eleganco, prijetnim otipom in seveda čarobnimi vonji zadovolji še tako zahteven okus vsakega posameznika. Vse dišave so narejene na bazi eteričnih olj in so prijazni do ljudi, ki so jim industrijski parfemi premočni, prav tako so prijazni do otrok in hišnih ljubljenčkov.

Na voljo 20 vonjev – v pakiranju sta 2 polnili :

Kokos, Beli Musk, Sivka, Magic, Sensual, Min & Cimet, Marin, Jabolko & Cimet, Antitobacco, Pomaranča, Zen, Limeta, Vanilija & Črni Ribez, Bubble Gum, Gentelman, Breez, Lotus, Zeleno jabolko, Exotic, Vanilija

 

Osvežilci Shake za sesalec

Skoraj vsakdo pozna zatohel vonj pri sesanju, naši osvežilci bodo to preprečili, saj so bili razviti specialno za sesalnike. Granule so iz 100% naravnih zrnc Vermikulita, ki uravnavajo vlažnost in izboljšujejo zračnost. Odprete vrečko, zrnca stresete na tla in enostavno posesate. Priporočljivo je to narediti, ko je vrečka za sesalec še neuporabljena, saj lahko le tako popolno izkoristite osvežilec- zrnca blokirajo delce in neprijetne vonjave, ki drugače uhajajo iz sesalca. Osvežilci so obogateni z drobnimi esencami izbranih eteričnih olj, ki oddajajo prijeten vonj, medtem, ko sesate.

Na voljo 4 vonji -v paketu so 4 vrečke:

Zelena rapsodija, Žamet, Sivka, Vanilija & Črni Ribez 

 

Osvežilci Shake za omare

Dišave Shake za omare in predale poskrbijo, da boste imeli v omari ali predalu vedno svež vonj. Osvežilne vrečke vsebujejo 100% naravne granule Vermikulita (uravnavajo vlažnost in izboljšujejo zračnost) , ki so obogatene z vonji, ki so bazirane na eteričnih oljih. 

Na voljo 8 vonjev- v vsakem pakiranju so 3 vrečke:

Tiare & Orchid, Teak & Palisander, Vaniilija & Carite, Onda, Sensation, Cedar & Vanilija , Gardenia, Sivka 
 

Oglaševanje na portalu Moia.in