Dišava v avtu

DIŠAVA ZA AVTO

UPORABA: Primite flaško skozi odprtino na lesu. Odvijte leseni zgornji del in odstranite plastični čep. Leseni del nato pritrdite nazaj in dobro zategnite. Nato avto dišavo obesti na želeno mesto. Priporočamo, da obesite na vzvratno ogledalo, ker se med vožnjo osvežilec za avto premika. Obrnite ga za dve sekunde. Z lesenim prstanom na vrvici uravnavate jakost vonja in sicer s premikanjem prstana nižje ali višje- bolj je prstan nižje se osvežilec manj premika in tako vonj iz lesa manj hlapi. Tako jakost vonja uravnavate z daljšo ali krajšo vrvico. Poleg tega, lahko povečate intenzivnost z obračanjem osvežilca na "glavo" za par sekund.

Dišavo SHAKE lahko tudi personalizirate z svojim logotipom oz. odtisom po vaših željah. Za več informacij nam pišite. 

OPOZORILO: Osvežilec za avto vedno držite kot je prikazano na sliki, da se izognete politju. Vedno se prepričajte, da je zgornji leseni del dobro zaprt. V primeru politja površino takoj obrišite. Izlita tekočina lahko poškoduje površino avta.

Navodila za avto dišave

DIŠAVA ZA OMARO

UPORABADišeče vrečke izvlecite iz zaščitne folije in jih položite v predal, škatlo z oblekami ali omaro. Če želite dišave obesiti v omaro, uporabite priložene kljukice, kot je razvidno iz slike. Za male prostore- uporabite eno vrečkico, za srednje do velike pa vsaj dve dišave.

OPOZORILO: Vrečkic ne uporabljajte v pralnem oz. sušilnem stroju. Izogibajte se direktinim kontaktom z lakiranimi površinami, oblekami in perilom.

Navodila za uporabo

DIŠAVA ZA SESALEC

UPORABA: Uporaba dišečih granul je povsem preprosta. Za čimboljše in efektivno delovanje priporačamo, da vstavite v sesalec novo vrečko, nato stresete vsebino vrečkice (dišeče granule) na tla in jih posesate. Nadaljujte z normalnim sesanjem, ko bo pretok zraka skozi sesalec ostalo naredil samodejno. Ko sesate granule neutralizirajo bakterije, ohranijo ostanke hrane in jim preprečijo trohnenje, neutralizirajo neprijeten vonj živalskih dlak ter neprijeten vonj, ki nastaja pri samemu sesalcu. Seveda, po tem je prostor, kjer ste sesali prijetno odišavljen z vašim izbranim vonjem. 

OPOZORILO: Ni priporočljivo za vodne sesalce

Navodila za uporabo