• Nov
Little Joe Fruit
zoom_out_map
  • Nov

Little Joe Fruit

4,49 €

Vonj mešanega sadja (kiwi, mango, jagode, papaja, pina colada, ananas, banana in ostalo tropsko sadje) je to, kar vam bo Little Joe Fruit prinesel v vaš avtomobil.

Preprosto pritrdite to dišavo v roza ali oranžni barvi na zračnik vašega avtomobila in uživajte v zanimivih barvah med vožnjo.

Pohitite! Samo še 48 izdelek/ov na zalogi!
Količina
1

 

Varnost pri plačilih

 

Dostava v 1-3 delovnih dneh

 

Vsi izdelki so iz EU

V avtu lahko pričakujete do 45 dni prijetnih dišav, vendar se bo Little Joe še naprej smehljaj, tudi ko dišave ne bo več.


Naši visokokakovostni osvežilci zraka in njihove individualne in po meri izdelane dišave so ustvarjene v Švici in proizvedene v Italiji. S strogim nadzorom kakovosti smo sposobni zagotoviti izjemen in dolgotrajen izdelek

Osvežilci zraka avtomobila Little Joe so na voljo v številnih naravnih in prijetnih dišavah. Naši osvežilci zraka trajajo do 45 dni, kar zagotavlja, da notranjost vašega avtomobila nima nobenih slabih vonjav in vedno daje svež in čist vonj.

Obstaja več kot 10 posamično izdelanih dišav, med katerimi jih lahko izbirate, s čimer se zagotovi, da bo tudi najbolj zahteven kupec našel osvežilec zraka za avto, ki jim bo privlačen.

Little Joe je zabaven in funkcionalen pripomoček za avto, ki vam bo prinesel nasmeh na obraz, razvedril vaš dan in naredil vožnjo bolj prijetno.

Določene reference

Little Joe Fruit

4,49 €
Komentarji (0)