• Nov
Little Joe Black Velvet
zoom_out_map
  • Nov

Little Joe Black Velvet

4,49 €

Prestižni vonj v subtilni črni barvi, ki se zlije z armaturno ploščo vašega avtomobila. Kanček sicilijanske limone, bergamota, sivke, tonke in drugih posebnih listov dopolnijo te osvežilce zraka.

Pritrdite tega črnega Little Joe-a na zračnik vašega avtomobila in on bo oddajal dišavo po vašem avtu.

Pohitite! Samo še 74 izdelek/ov na zalogi!
Količina
0

 

Varnost pri plačilih

 

Dostava v 1-3 delovnih dneh

 

Vsi izdelki so iz EU

V avtu lahko pričakujete do 45 dni prijetnih dišav, vendar se bo Little Joe še naprej smehljaj, tudi ko dišave ne bo več.


Naši visokokakovostni osvežilci zraka in njihove individualne in po meri izdelane dišave so ustvarjene v Švici in proizvedene v Italiji. S strogim nadzorom kakovosti smo sposobni zagotoviti izjemen in dolgotrajen izdelek

Osvežilci zraka avtomobila Little Joe so na voljo v številnih naravnih in prijetnih dišavah. Naši osvežilci zraka trajajo do 45 dni, kar zagotavlja, da notranjost vašega avtomobila nima nobenih slabih vonjav in vedno daje svež in čist vonj.

Obstaja več kot 10 posamično izdelanih dišav, med katerimi jih lahko izbirate, s čimer se zagotovi, da bo tudi najbolj zahteven kupec našel osvežilec zraka za avto, ki jim bo privlačen.

Little Joe je zabaven in funkcionalen pripomoček za avto, ki vam bo prinesel nasmeh na obraz, razvedril vaš dan in naredil vožnjo bolj prijetno.

Določene reference

Little Joe Black Velvet

4,49 €
Komentarji (0)