Osvežilec za avto Sensual - Shake
  search
  • Osvežilec za avto Sensual - Shake
  • Osvežilec za avto Sensual - Shake

  Osvežilec za avto Sensual - Shake

  5,99 €
  Brez davka

  Osvežilec za avto Sensual 

  Osvežilec za avto Sensual je idealna izbira za vse, ki si želijo zapeljive dišave v svojem vozilu. Ta osvežilec za avto vsebuje naravne sestavine, ki odišavijo vaš avtomobil z vonjem sandalovine in jasmina. Dišava sandalovine in jasmina je nežna in prijetna, obenem pa je tudi zapeljiva. Poleg tega osvežilec učinkovito odstrani neprijetne vonjave in zagotavlja čist in prijeten zrak v vašem vozilu.

  Osvežilec za avto Sensual je enostaven za uporabo, saj preprosto obesite vrečko z osvežilcem na vzvratno ogledalo in uživajte v prijetni dišavi. Dišave za avto so lahko odličen način, da vaš avtomobil spremenite v zapeljiv in dišeč prostor, obenem pa vam pomagajo ustvariti sproščeno vzdušje med vožnjo.

  V paketu je dodatno polnilo! 2x 4,5 ml

  Količina

   

  Varnost pri plačilih

   

  Dostava v 1-3 delovnih dneh

   

  Vsi izdelki so iz EU

  Osvežilec za avto Sensual je primeren za vse, ki želijo naravne dišave za avto, ki so zapeljive in privlačne. Dišava sandalovine in jasmina v tem osvežilcu je nežna in prijetna ter vas bo popeljala v zapeljivo in privlačno atmosfero. Ta osvežilec za avto je odlična izbira za tiste, ki iščejo dišave, ki se razlikujejo od klasičnih vonjev, obenem pa so privlačne in zapeljive.

  Komentarji (0)