• Ni na zalogi
Little Joe New Car
search
  • Little Joe New Car
  • Little Joe New Car

Little Joe New Car

4,49 €
Brez davka

Občutek novega avta z osvežilcem Little Joe New Car

Ponovno oživite občutek novega avtomobila z Little Joe New Car osvežilcem za avto, ki združuje dišave za avto z zanimivim in modernim dizajnom. Vašemu vozilu bo dodal občutek čistosti in svežine novega avta.

Nežna dišava za čisto vzdušje

Little Joe New Car vsebuje dišavo za avto, ki je mešanica svežih, čistih in nevtralnih tonov. Ta disava za avto ustvarja občutek čistoče in svežine, ki ga prinaša nov avtomobil. Osvežilci za avto iz serije "Little Joe" so znani po svoji kakovosti in trajnosti, kar zagotavlja, da bodo vaše avto dišave vedno sveže in prijetne.

Količina
Ni na zalogi

 

Varnost pri plačilih

 

Dostava v 1-3 delovnih dneh

 

Vsi izdelki so iz EU

V avtu lahko pričakujete do 45 dni prijetnih dišav, vendar se bo Little Joe še naprej smehljaj, tudi ko dišave ne bo več.


Naši visokokakovostni osvežilci zraka in njihove individualne in po meri izdelane dišave so ustvarjene v Švici in proizvedene v Italiji. S strogim nadzorom kakovosti smo sposobni zagotoviti izjemen in dolgotrajen izdelek

Osvežilci zraka avtomobila Little Joe so na voljo v številnih naravnih in prijetnih dišavah. Naši osvežilci zraka trajajo do 45 dni, kar zagotavlja, da notranjost vašega avtomobila nima nobenih slabih vonjav in vedno daje svež in čist vonj.

Obstaja več kot 10 posamično izdelanih dišav, med katerimi jih lahko izbirate, s čimer se zagotovi, da bo tudi najbolj zahteven kupec našel osvežilec zraka za avto, ki jim bo privlačen.

Little Joe je zabaven in funkcionalen pripomoček za avto, ki vam bo prinesel nasmeh na obraz, razvedril vaš dan in naredil vožnjo bolj prijetno.

Komentarji (0)