Little Joe 👍 Flower- Love it!
  search
  • Little Joe 👍 Flower- Love it!
  • Little Joe 👍 Flower- Love it!

  Little Joe 👍 Flower- Love it!

  4,85 €
  Brez davka

  Little Joe Love it! vas bo očaral s cvetličnim vonjem.

  Osvežilec "Little Joe 👍 Flower - Love it!" je popoln spremljevalec za tiste, ki želijo dodati prijetno in svežo dišavo v svoj avto. Ta očarljiv mali osvežilec v obliki veselih cvetov bo vaš avtomobil spremenil v oazo nežnih in pomirjujočih dišav, ki bodo zagotovo očarale vse potnike.

  "Little Joe 👍 Flower - Love it!" je izdelan iz kakovostnih materialov in oblikovan z ljubeznijo do podrobnosti. Njegove mehke, a intenzivne disave cvetov so posebej izbrane, da vas popeljejo v svet naravnih arom in harmonije. Osvežilci za avto "Little Joe" so priznani po svoji dolgotrajnosti in edinstvenem dizajnu, kar zagotavlja, da bodo vaš avto napolnili z dišavami najvišje kakovosti.

  Količina

   

  Varnost pri plačilih

   

  Dostava v 1-3 delovnih dneh

   

  Vsi izdelki so iz EU

  Enostavno ga namestite na zračnik vašega vozila in se prepustite neustavljivim dišavam cvetov, ki bodo obogatile vašo vožnjo ter ustvarile sproščeno in udobno vzdušje. "Little Joe 👍 Flower - Love it!" je prava izbira za vse, ki iščejo praktične, a šarmantne osvežilce za avto, ki bodo polepšali vaše potovanje in razvajali vaša čutila.

   

  Elegantna zasnova izdelka omogoča, da se te dišave ne samo osvežijo, temveč se tudi odlično ujemajo z notranjostjo vsakega avtomobila. Na voljo so v šestih skrbno izbranih dišavah, vsak v drugačni barvi. Zahvaljujoč iznajdljivi zasnovi lahko uživate v svežini v avtomobilu do 45 dni. Little Joe je popoln potovalni partner, ki si vedno želi priti v stik z vami. V ta edinstven vonj se lahko zelo hitro zaljubi.

  Komentarji (0)