Osvežilec Shake za avto | Najslajši okolju prijazen osvežilec zraka

Dišave Shake za avto imajo edinstveno obliko, ki vam omogoča maksimalen izkoristek osvežilca. Leseni osvežilec s svojo preprosto eleganco, prijetnim otipom in seveda čarobnimi vonji zadovolji še tako zahteven okus vsakega posameznika. Vse dišave so narejene na bazi eteričnih olj in so prijazni do ljudi, ki so jim industrijski parfemi premočni, prav tako so prijazni do otrok in hišnih ljubljenčkov. 

Želite imeti okoli sebe prijeten vonj in vzdušje, medtem ko se vozite? Ali pa greste z nekom posebnim in želite, da je vse popolno. No, iskanje dobrih osvežilcev zraka je modro in premišljeno početje, saj lahko dišave obrnejo ploščo. Dišave ponavadi pustijo vtis na ljudi in lahko vplivajo na vaše razpoloženje!

 

To je še posebej uporabno za avtomobile, saj imajo ponavadi čudne mehanske vonjave. Da ne omenjam, vsaka razlita hrana ima lahko dolgotrajne neprijetne posledice tudi po čiščenju! Izbira pravih dišav je lahko preprosta stvar, vendar je treba to storiti previdno, saj številni osvežilci zraka vse poslabšajo.

Osvežilec "Shake" za avto se je izkazal kot osupljivo priročen koncept in tukaj je zakaj!

1. Okolju prijazno!

Dišava za avto je okolju prijazen osvežilec zraka in ta osvežilec za avtomobile je tukaj, da reši dan! Ta domiselni trik, ki temelji na eteričnih oljih, lahko subtilno osveži zrak v vašem avtomobilu, ne da bi bil kakor koli škodljiv. In ja, mogoče ga je tudi reciklirati!

2. Lahke dišave - ne bodo težke za vas ali vaše ljubljenčke!

Večina parfumov in osvežilcev zraka trdi, da imajo prijeten vonj, vendar so na koncu pretežki. Zlasti za ljudi, ki so občutljivi na vonj, ta težava ni nepomembna. Večino časa lahko intenzivna dišava povzroči tudi glavobole in vam zmeša pot.

Shake dišava za avto temelji na naravnih eteričnih oljih. Poskrbi za razpršitev nežne arome, ki ni težka za vašo glavo, vendar večkrat izboljša vašo izkušnjo v avtomobilu.

3. Popolna odstranitev neprijetnih vonjav

Včasih res ne najdete vira neprijetnih vonjav v vozilu, vendar je tam. Postane moteče in ta osvežilec je posebej zasnovan za prekrivanje in izničenje neprijetnih vonjav.

Dezinfekcijske lastnosti tega izdelka poskrbijo, da se znebite vseh patogenov in strupenih vonjav.

4. Intenzivnost dišave izberite sami

Tako je - z uravnavanjem gibanja stekleničke lahko izberete, kako dišeč naj bo vaš avto. Najboljši del je, da je izdelek zasnovan tako, da traja dolgo. Pričakujete lahko do 45 dni prijetnega zraka v vašem avtomobilu!

5. Toliko dišav na izbiro

Osvežilec Shake za avto je na voljo v številnih dišavah, zato izberite pravega zase!

● Orange

● Bubble gum

● Vanilla

● Lime

● Anti-tobacco

● Apple and cinnamon

● Coconut

● Gentleman

● Green apple

● Breeze

● Lavender

● Lotus

● Marin

● Mint and cinnamon

● Sensual

● Vanilla and black currant

● White musk

● Zen

● Cannabis flower

 

Druge specifikacije

Podrobne specifikacije izdelka vključujejo

● Lesena difuzijska enota, 2x dišavna steklenička 4,5 ml

●Lahko se uporablja v tovornjakih, počitniških prikolicah, čolnih, doma in v pisarni

● Narejeni so v EU

Povratne informacije o teh dišavah so izjemno dobre in upravičeno je tako