Shake osvežilec za sesalec | Najhitrejši način do svežega in dišečega vonja!

 

Ideja in izvor osvežilca zraka za sesalec je briljanten sam po sebi. Sesalci gredo na eno najbolj “umazanih” mest, da poberejo vso smeti. Zato je Shake pripravil najboljšo dišavo, ki si jo lahko zamislite.

 

Namestitev osvežilca zraka v vaš sesalnik je odlična ideja, da odstranite vonjave z vseh mest, ki jih čistite, in dosežete vrhunec čistoče. Bivanje na izdatno svežem zraku ni super samo za vas, ampak tudi pusti velik vpliv na vsakogar in vsakogar, ki obišče ta prostor.

Tukaj je torej nekaj razlogov, zakaj so naše stranke nore na ta izdelek!

 1. Odišavite notranje prostore

Osvežilec zraka za sesalec dobro deluje v večini modelov sesalnikov. Vsebino vrečke enostavno stresite na tla in posesajte (priporočamo, da ko to naredite, da namestite novo vrečko). Ko boste sesali, se bodo granule namestile po vrečki in na »zračnik« in bo tako cel čas sesanja, oddajal prijeten ven po prostoru. Izdelek je najbolje ocenjen za odišavljanje ambienta in notranjega okolja. Popoln je za uporabo s svojo preprostostjo in tehnologijo na naravnih granulah.

2. Prihrani čas

 

Uporaba tega osvežilca za sesalec vam pomaga prihraniti čas, saj med opravljanjem ene naloge izboljšate vonjave v celotnem prostoru – in dišave so res nežne.

 

3. Uporabite kjerkoli!

Te "tresljive" dišave za sesalec lahko uporabljate varno v pisarnah, šolah, bolnišnicah, cerkvah, gledališčih, trgovinah, hotelih, zdravstvenih klubih, restavracijah, straniščih, domovih,...

Bistvo je, da je ta izdelek tako enostaven za uporabo in bistven, da ga lahko uporabite kjer koli. Ne pozabite, da je zelo varen za uporabo.

 

4. Vsestranskost pri vonju

 

Našim potrošnikom nudimo široko paleto prijetnih vonjav, med katerimi lahko izbirajo:

· Lavanda

· Vanilija & Črni ribez

· Velvet

· Zelena rapsodija

 

Ne morete biti razočarani!

Ta izdelek je odličen za vaše zdravje in zdravje vašega sesalnika. Vsebuje posebna sredstva za nevtralizacijo škodljivih bakterij in kemikalij, ki jih proizvajajo, izboljša vonj vašega sesalnika in poskrbi, da vaš čistilnik ne postane središče smrdljivih bakterij. Običajna funkcija izdelka je zagotavljanje aromatičnih spojin, ki poskrbijo za izjemno svež vonj, kar je na vrhu vseh prednosti. Priporočamo za večjo higieno in ambient!