Ne glede na to, kako odlično hranite in čistite perilo ali kako lepi so vaši predali, je vedno mogoče osvežiti notranjost omar, knjižnjih polic in omar. Dober vonj je lahko dober začetek za vaše opravke po hiši. Strateška postavitev vseh vaših najljubših dišav po hiši lahko ustvarijo super razpoloženje za delo, še posebej v današnjem času, ko je delo od doma nujno!

Po našem mnenju je ključnega pomena, da se zrak še naprej osvežuje v zaprtih prostorih, kot so predali in omare v vaših hišah. Osvežilci zraka naj nebi samo povečali občutka čistoče ampak imajo veliko tudi zdravilnihkoristi.  

No, rešite si dan z našimi nežnimi in zdravimi "Shake"osvežilci za omaro!

1. Odstranjevanje neprijetnih vonjav

Ali ni nadležno, ko je osvežilec zraka navadna  poceni dišava zapakirana  v formulo, ki se meša s slabimi vonji v vašem prostoru in drži slabe bakterije še dlje v zraku?

To neprijetnost lahko odpravite z uporabo osvežilcev za omaro, ker so posebej narejeni tako, da odstranijo slabe vonjave in jih nevtralizirajo namesto, da se mešajo tako je zaradi tega zrak bolj svež. 

Naši "Shake" osvežilci za omare so namenjeni, posebaj za omare/ predale in ostale prostore, da jih osvežijo. 

2. Ravno prava količina dišave

Osvežilec zraka za omaro Shake je posebej narejen tako, da moč vonjav ostane ravno pravšnja. Obožujemo popolnoma uravnoteženo dišavo, ki zadene vse prave note. Ne sme biti preveč premočna ali prenežna. Vse te stvari so bile dobro premišljene med proizvodnjo dišav za omaro.

Dišava za avto

3. Dolgotrajnost

Dišave so narejene tako, da trajajo dlje, da bodo oblačila in prostor dolgo, dolgo časa lepo dišali. Ta možnost je tudi super ekonomiča, da si privoščite luksuzno izkušnjo in odišavite  prostore za daljše obdobje. 

"Shake" osvežilci so super dolgotrajni in ne izhlapijo takoj. Formula vsebuje gosto pakirane delce, ki zrak še naprej osvežujejo z dobro vonjavo. Veliko ljudi ocenjujejo dišave za omare kot najboljše dišave.

4. Možnost izbire

Ena izmed številnih zabavnih stvari o naši paleti je, da je vedno zabavno izbirati med tako širokim izborom. Imamo široko paleto dišav, da razsvetli vaše razpoloženje za ta dan. Imamo obsežen spekter sladkih in močnih in svežih, nežnih in cvetličnih vonjav, med katerimi lahko izbirate.

Obljubljamo vam zabavno izkušnjo! 

5. Naravno

Osvežilci Shake so povsem organski in brez škodljivih kemikalij. Naši osvežilci zraka niso nevarni za okolje. Lahko rečemo, da so zelo okolju prijazni. Vse sestavine so prikazane na pakiranju, tako da je transparentno - prikazani so tudi varnostni podatki.  

6. Zadovoljstvo po meri

Ena izmed stvari, ki nam je pomagala doseči kakovost, je zadovoljstvo strank. Veliko pozornost smo dali na povratne informacije in tako prilagodili naše izdeleke.