Osvežite svoj avto z nepozabnimi osvežilci za avto Little Joe!

Dišava za avto Liittle Joe

Imate v avtu neprijeten vonj? Ste siti slabega vonja v notranjosti vašega avtomobila?  Vas vonj moti med vožnjo?  Ali želite, da se vaš avto počuti sveže in dišeče?

Če ste na vsa zgoraj navedena vprašanja odgovorili z "Da", potem zagotovo iščete kakovosten osvežilec zraka za avto!  "Little Joe" si je od nekdaj močno prizadeval za kakovostno osveževanje avtomobilov, tako da vozna izkušnja ostaja vrhunska za vsakega kupca.

"Little Joe" je priznana blagovna znamka, ki je prisotna po celem svetu in je na trgu že kar nekaj časa.  Ekskluzivne dišave so ustvarjene v Švici in izdelane v Italiji.  Obstaja več različnih dišav, ki jih izdeluje "Little Joe", med katerimi lahko izbirate.

Little Joe Black Velvet:

Black Velvet Little Joe je zagotovo ena najboljših dišav, ki so jih lahko naredili avto!  Vonj je tako svež, dolgotrajen in aromatičen, da bi se notranjost vašega avtomobila dobesedno počutila zares posebno.  Ko bi nekdo sedel v vaš avto, bi najprej opazil vonj vašega avtomobila!

Little Joe I love you- vanilija:

Včasih sedite v avtu s svojo posebno osebo.  To je čas, ko ne želite, da bi šlo kaj narobe.  V takem primeru poskrbite za najmanjše podrobnosti!  Ko se tako potrudite, dišava vašega avtomobila ne sme biti napačna!  Za ta čas, se Little Joe's I  you - Vanilla odlično prilega! 

Preprosto postavite ta osvežilec zraka na prezračevalni ventil in pustite, da ljubezen cveti povsod v avtu! 

Osvežilci zraka Little Joe ne samo, da dišijo neverjetno so tudi zgrajeni unikatno!  Izgledajo tako prikupno, ko visijo v vašem avtomobilu!

Little Joe Cherry:

Sočne, aromatične in slastne češnje premamijo vse, da jih imajo.  Takšna je dišava Little Joe Cherry. Torej, tako kot bi zavohali in hrepeneli po češnjah in jih jedli kar takoj na kraju samem.


Mandarina sladkega vonja s kančki limone, pomaranče in drugih eksotičnih agrumov, ki se jim ne morete upreti.  Little Joe Citrus papirnati osvezilec bo dal enak občutek in vtis.  Počutili se boste kot na sprehodu po vrtu pomaranč.  Ta ljubki, mali osvežilec zraka obesite na vzvratno ogledalo in uživajte v vožnji!

Kjer je Little Joe, je tudi Little Joya!  Dišava Little Joya New Car je popolno nebo za lastnike novih avtomobilov.  Ne skrbite, ker ko osvežilec vstavite v avto, se nikoli ne bo postaral!


Vse te in še veliko več okusov je na voljo na spletni strani Little Joeja

Pojdite na spletno mesto, preverite dišave, ki jih iščete, in jih takoj naročite, obljubimo da ne boste obžalovali, da ste kupili osvežilce avtomobilov od Little Joeja! Naj bo vaš avto spet blažen z nikomer drugim kot družino Little Joe!