Blagovne znamke

 • Ambio

  Ambio

  Dišave Ambio Organic- so narejene iz biorazgradljivega materiala. Osnova dišave so stisnjena lesena vlakna (brez dodanih topil ali lepil) shranjena v aluminjasti pločevinki, ki je v celoti reciklirana. Dišava je bazirana na aromatičnih parfumih. Celoten osvežilec je izdelan v Sloveniji. S prijetnimi, nežnimi in nevsiljivimi vonji ga lahko uporabite kjer koli želite.

 • Little Joe
 • Marta La Farfalla

  Marta La Farfalla

  Dišave v obliki metuljčka znamke Marta La Farfalla so edinstven in prefinjen način, kako dodati vonjavo vašemu avtu. Ti priročni metuljčki se enostavno zataknejo v režo in sproščajo prijetno vonjavo. Na voljo je več različnih dišav, tako da lahko izbirate med cvetličnimi, sadnimi ali sladkimi vonji, ki bodo vašemu avtu dodali pridih elegance.

 • Shake

  Shake

  Shake® je ustvaril izdelke, ki vam osvežijo vaš vsakdan.

  Kvaliteta izdelkov in pristnost vonjev dokazujejo številna mednarodna priznanja in nagrade za kakovost.

 • Wunderbaum

  Wunderbaum

  Osvežilci Wunderbaum - Izbirajte med različnimi vonji

  Osvežilci Wunderbaum so idealni za osvežitev vašega avtomobila ali doma. Na voljo imamo veliko različnih vonjev, ki bodo vaš prostor ali avto napolnili s prijetnim vonjem. Naši vonji so narejeni iz naravnih sestavin in imajo dolgo obstojnost.

  Zakaj izbrati osvežilce Wunderbaum?

  Osvežilci Wunderbaum so odlična izbira, če želite prijetno dišeč prostor ali avto. Naši vonji so naravni, zato ne boste vdihavali škodljivih kemikalij. Poleg tega so naši vonji zelo obstojni, zato jih ne boste potrebovali pogosto menjati. Izbirate lahko med različnimi vonji, ki bodo ustrezali vašemu okusu.

  Kako uporabljati osvežilce Wunderbaum?

  Uporaba osvežilcev Wunderbaum je zelo enostavna. Enostavno obesite osvežilec na želeno mesto, na primer na ogledalo v avtu, v omaro ali kjerkoli drugje, kjer želite prijeten vonj. Vonj se bo sproščal postopoma in vaš prostor bo dišal sveže in prijetno.