Blog navigation

Najnovejši članki

Blog tags

Popular posts

 
Sort by:
  • Poletni in pomladni osvežilci zraka
    Poletni in pomladni osvežilci zraka
    196 Views
    1 Comment
    (5.0)
    Liked

    V tem članku smo raziskali naravne in DIY rešitve za osvežitev zraka v pomladnih in poletnih mesecih. Med možnostmi so rastline, aromaterapija, leseni in penasti osvežilci za avto, domači spreji in vrečke z dišečimi sestavinami. Prav tako smo obravnavali priljubljene in sezonske dišave za osvežilce zraka ter poudarili pomen trajnostnega pristopa, ki zmanjšuje uporabo kemikalij in plastike. S tem izboljšamo kakovost zraka, ustvarimo prijetno vzdušje ter skrbimo za boljše okolje in zdravje.

    Preberi več
  • Kako pravilno uporabiti osvežilec za avto in se izogniti napakam
    Kako pravilno uporabiti osvežilec za avto in se izogniti napakam
    80 Views
    3 Comments
    (5.0)
    Liked

    Kako uporabiti osvežilec za avto brez napak V tem članku smo predstavili nekaj nasvetov, kako pravilno uporabiti osvežilec za avto, da se izognete morebitnim napakam. Ena od najpogostejših napak je, da se osvežilec za pritrditev na zračnik dotika armature ali vrat. Pri lesenem osvežilcu je pomembno odstraniti plastični del iz stekleničke, nato pa dobro priviti zgornji leseni del in ga obesiti na vzvratno ogledalo. Pri piksna osvežilcu pa je priporočljivo, da ga postavite pod sopotnikov sedež,...

    Preberi več
  • Znebite se neprijetnih vonjav in uživajte v naravni svežini
    Znebite se neprijetnih vonjav in uživajte v naravni svežini
    79 Views
    2 Comments
    (5.0)
    Liked

    Ne glede na to, kako odlično hranite in čistite perilo ali kako lepi so vaši predali, je vedno mogoče osvežiti notranjost omar, knjižnjih polic in omar. Dober vonj je lahko dober začetek za vaše opravke po hiši. Strateška postavitev vseh vaših najljubših dišav po hiši lahko ustvarijo super razpoloženje za delo, še posebej v današnjem času, ko je delo od doma nujno!

    Preberi več
  • Ob nakupu nad določeno vsoto vam podarimo posebno darilo!
    Ob nakupu nad določeno vsoto vam podarimo posebno darilo!
    76 Views Liked

    Ob nakupu nad določeno vsoto vam podarimo posebno darilo! Pri nakupu nad 10 € izberite papirnati osvežilec, pri nakupu nad 15 € dišavo Shake, pri nakupu nad 20 € pa Little Joe. Hvala, ker nam zaupate in nakupujete pri nas!

    Preberi več
  • Shake osvežilec za sesalec | Najhitrejši način do svežega in dišečega vonja!
    Shake osvežilec za sesalec | Najhitrejši način do svežega in dišečega vonja!
    74 Views
    1 Comment
    (5.0)
    Liked

    Preberite več o Shake osvežilcu za sesalec, ki je najhitrejši način, da dosežete svež in prijeten vonj v vašem domu. Naši naravni osvežilci zraka za sesalce so enostavni za uporabo in prijetni za nos. Preizkusite naše dišave za sesalec in poskrbite, da bo vaš sesalec in celotni prostor vedno dišal lepo.

    Preberi več
  • Osvežite vaš avtomobil s Shake naravnimi dišavami
    Osvežite vaš avtomobil s Shake naravnimi dišavami
    65 Views Liked

    Ste naveličani vonja po avtomobilskih kemikalijah ali pa želite dodati nekaj svežine v vaš avto? Potem so dišave za avto Shake prava rešitev za vas! Izdelane so iz naravnih eteričnih olj, ki ne vsebujejo škodljivih kemikalij, hkrati pa vam omogočajo izbiro med široko paleto prijetnih vonjev, ki bodo ustrezali vašim individualnim preferencam. Poleg tega so Shake osvežilci enostavni za uporabo in ne puščajo madežev na tleh vašega avtomobila. Prepustite se svežim in prijetnim vonjavam, ki vam...

    Preberi več
Showing 1 to 6 of 6 (1 Page)