Shake

Shake naravni osvežilci so inovativni in okolju prijazni izdelki za osveževanje zraka v zaprtih prostorih. Izdelani so iz naravnih sestavin, kot so lesni mošus, eterična olja in druge rastlinske substance.

Shake osvežilci so v obliki granul, ki jih enostavno posujete po tleh in posesate z sesalcem. Sprostijo se prijetni vonji, ki preplavijo prostor, hkrati pa delujejo tudi proti neprijetnim vonjavam.

Zaradi svoje naravne sestave so primerni tudi za ljudi z alergijami in občutljivo kožo. Shake naravni osvežilci so odlična izbira za tiste, ki si želijo prijetnega in čistega zraka v svojem domu ali pisarni.

Shake dišave za avto in dom

Podkategorije

 • Dišave za omaro

  Uživate v svežem vonju vaših sveže opranih oblačil? Osvežilci zraka in dišave za omaro Shake so zasnovani tako, da nevtralizirajo in odstranijo neprijetne vonjave, ki se lahko zadržujejo v omari, predalih ali drugih zaprtih prostorih. Tako bodo vaši prostori vedno dišali sveže in prijetno po vašem najljubšem vonju. Dišave za omare imajo uravnoteženo moč vonja, ki ni ne premočan ne prenežen. Tako boste uživali v prijetnem vonju, ki bo ohranil svežino vaših oblačil in prostorov. Osvežilci za omaro so narejeni tako, da trajajo dlje časa, kar pomeni, da bodo vaše omare, hkrati pa tudi čevlji ter oblačila dlje časa dišali sveže. So visokokakovostni in učinkoviti pri ohranjanju svežine vašega doma. Na voljo vam je raznolik izbor dišav, ki bodo ustrezale vašim željam in potrebam. Prepričani smo, da boste našli svoj naljubši osvežilec za omaro.

  Dišave za v omaro Shake so organski in okolju prijazni, brez škodljivih kemikalij. Tako zagotavljamo, da so naši izdelki varni za vas, vaš dom in okolje. Naša ekipa je zavezana k zadovoljstvu strank in nenehnemu izboljševanju naših izdelkov. S pomočjo vaših povratnih informacij se trudimo ponuditi najboljše dišave za omare  na trgu. Osvežilci zraka in dišave za v omare so odlično darilo za vaše najdražje. Presenetite jih z izbiro dišave, ki bo obogatila njihov dom in poskrbela za svežino v omari.

 • Osvežilci za sesalec

  Osvežilci Shake za sesalec so revolucionarna in enostavna rešitev za osveževanje vašega doma. Z njimi boste učinkovito odstranili neprijetne vonjave in hkrati odišavili vaš dom s svežimi in prijetnimi vonjavami.

  Granulirani osvežilci se enostavno stresajo na tla in nato posesajo s sesalcem, kar omogoča, da se dišava enakomerno razporedi po vseh kotičkih vašega doma. Pri tem ne puščajo madežev in so primerni za vse vrste talnih oblog. Poleg tega so naravni in okolju prijazni, saj ne vsebujejo škodljivih kemikalij.

  S Shake osvežilci boste ustvarili prijetno in osvežujočo atmosfero v vašem domu, ki bo navdušila vas in vaše goste.

 • Osvežilci za pomivalni...

  Dišave za pomivalni stroj Shake so kot majhna čarovnija, ki oživi vaš pomivalni stroj. Z uporabo naših naravnih granul bodo vaše posode, kozarci in pribor sijali kot še nikoli prej.

  Dišave so na voljo v različnih vonjih, ki bodo vaše kuhinjo napolnili s svežino in prijetnim vonjem. Namestite dišave v predalček pomivalnega stroja in uživajte v osveženih posodah, brez neprijetnih vonjav.

  S Shake dišavami za pomivalni stroj, bo vsako pomivanje posode postalo pravo doživetje.

 • Osvežilci za avto

  Shake dišave za avto so nova, osvežujoča in dišeča izbira za vaš avtomobil! Njihova edinstvena formula vam omogoča, da dišave obesite na ogledalo in uživate v naravnem vonju.

  Razpoložljive so v različnih vonjih, ki bodo zagotovo zadovoljili vaše čute. Izberite Shake dišave za avto in poskrbite za prijetno vožnjo!

Aktivni filtri